Akne a jak pribeh jedne matky pomohl vice nez 50 000 teenageru v CZ

Akne a jak pribeh jedne matky pomohl vice nez 50 000 teenageru v CZ

8. března: Který produkt letos rozdáváme zdarma? Reading Akne a jak pribeh jedne matky pomohl vice nez 50 000 teenageru v CZ 4 minutes

Akné...

Dobrý den, jsem Veselina Ralcheva. Můj první kontakt s ekologickou péčí o pleť nezačal problémy mého dítěte, ale zoufalou prosbou jiné matky z mého města. Její příběh se mě hluboce dotkl. Tak začal příběh o tom, jak mateřská láska vrátila úsměv více než 50 000 teenagerů trpících akné.

Psal se rok 2019, když ke mně domů přišla kamarádka a požádala mě o naši domácí levandulovou vodu. Její dcera měla za dva týdny maturitní ples a vážně trpěla akné. Akné, které jí poškozovalo nejen obličej, ale také sebevědomí a duševní zdraví. Její matka slyšela od ostatních, kterým jsem levandulovou vodu dávala, že jim opravdu pomáhá.

Její dcera se potýkala nejen s akné. Bojovala se strachem a studem, které jsou nevyhnutelnou součástí tohoto problému. Blížil se maturitní ples a ona se schovávala doma a styděla se vyjít ven kvůli svému obličeji.

Neuvěřitelná Proměna...

Dva dny před plesem mi někdo zaklepal na dveře. Byla to její matka! Vrátila se s domácím dortem a očima zářícíma vděčností. Ukázala mi fotku své dcery před a po použití levandulové vody... Rozdíl byl opravdu nad mé očekávání. Nazvala ji "kouzelnou vodou" a její příběh se roznesl po celém městě a vyvolal vlnu zvědavosti. Viděla jsem, že levandulová voda pomáhá mým dětem, ale nikdy jsem se nesetkala s takovým účinkem u lidí, kteří měli opravdu vážné kožní problémy.

To mě šokovalo! A pak jsem si uvědomila: naše obyčejná levandule má moc měnit životy. To znamenalo začátek nového poslání InaEssentials - pomáhat prostřednictvím naší levandule co největšímu počtu rodin na celém světě a měnit zoufalství v naději.

Girl with Lavender Hydrolina

Kouzelná rostlina...

Celou dobu jsme ji měli doslova v rukou. Síla levandule, přírodního zázraku, který je při léčbě kožních problémů často přehlížen. Byl to víc než objev, byl to paprsek naděje pro rodinu, pro problém, který postihuje tisíce lidí. Levandule se svými zklidňujícími a antibakteriálními vlastnostmi v kombinaci s našimi dlouholetými zkušenostmi s pěstováním bylin byla příležitostí, jak pomoci tisícům lidí trpících akné.

Naše levandule a to, co ji činí jedinečnou...

Odlišuje nás to, že se na naše levandulová pole díváme úplně jinak. Naše výnosy jsou dvakrát nižší než běžné výnosy, ale kvalita je nesrovnatelná, a to je to, co naši zákazníci hledají. Když je měsíc v úplňku, sklízíme kopřivy, které pak používáme jako hlavní složku našeho elixíru, jehož ingredience nám poskytuje příroda. Tento lektvar zahání všechny nemoci a zachovává léčivé vlastnosti levandule, které se přenášejí do naší levandulové vody. Věříme, že jednou z těchto vlastností je její jedinečný účinek proti akné, který nemá žádná jiná květinová voda.

Ale...

Skutečná práce teprve začíná... Měli jsme produkt a věděli jsme, že funguje, ale jak pomoci co nejvíce lidem? Začali jsme bez jakýchkoli očekávání... Náš syn vytvořil webové stránky InaEssentials, zatímco studoval marketing a reklamu. Rozhodli jsme se, že to zkusíme a spustíme reklamu na Facebooku. Zpočátku to nemělo velký efekt, ale po týdnu se pod reklamami začaly objevovat komentáře spokojených zákazníků. Objednávek přibývalo a naše malé domácí podnikání začalo rychle růst.

Dodnes osobně (já, můj syn a dcery) odpovídáme na zprávy, protože víme, že osobní přístup je klíčový, a i když to vyžaduje čas, věříme, že to stojí za to. . Důkazem je více než 10 000 pozitivních komentářů o naší levandulové vodě na akné. Je to splněný sen celé rodiny.

500 000+ zákazníků

Důvěra v naši levandulovou vodu nás vedla k tomu, že jsme nabídli odvážný slib: vrácení peněz v plné výši, pokud naši zákazníci nezaznamenají výsledky. To našim zákazníkům ukázalo, že nejsme jen další značkou, která slibuje, ale své sliby plní. Změnili jsme život více než 50 000 dospívajících po celé Evropě, přičemž jsme si zachovali duši a kvalitu rodinného podniku.

 

NÁŠ WEB: inaessentials.cz

Chcete to zkusit?

Pokud chcete také vyzkoušet naši kouzelnou organickou vodu, můžete tak učinit ZDE a jako dárek od nás obdržíte slevový kód na 15% slevu na první objednávku, který zní: ina15

Neúnavně jsme se snažili udržet naše řešení cenově dostupné, ale doba se mění. Rostoucí poptávka a náklady znamenají, že tyto ceny nemůžeme udržet navždy.

NÁŠ WEB: inaessentials.cz

👇 Na webové stránky se dostanete stisknutím červeného tlačítka níže:👇

 

 

Cíl nad rámec zisku: Jak naše značka působí.

V InaEssentials věříme v odměňování komunit, které nás podpořily. Proto jsme hrdí na to, že můžeme členům menšinových skupin nabídnout pracovní příležitosti, podporovat jejich živobytí a zajistit jim lepší budoucnost. Výběrem našich bio produktů zlepšujete nejen své zdraví a krásu, ale pozitivně ovlivňujete i životy ostatních. Přidejte se k nám a pomozte udělat změnu ještě dnes.