Prirodni-Levandulovy-sampon-proti-lupum-a-mastym-vlasum

Dejte sbohem LUPŮM a MASTNÝM vlasům s přírodním levandulovým šamponem od InaEssentials

MAGICKÝ RŮŽOVÝ ŠAMPON NA SUCHÉ A POŠKOZENÉ VLASY - s obsahem nejdražšího oleje na světě Reading Dejte sbohem LUPŮM a MASTNÝM vlasům s přírodním levandulovým šamponem od InaEssentials 3 minutes Next ZAPOMEŇTE na vypadávání vlasů s InaEssentials

Otázky typu: Díky kterému šamponu by byly moje vlasy silnější, zdravější a lesklější? Který šampon by dokázal víc, než jen pouhé umytí vlasů? A který je pro moje vlasy ten nejvhodnější?

InaEssentials je tu a má řešení na vaše problémy! Pojďme se ale nejprve podívat na problém samotný a jeho příčiny. Jedině tak se shodneme na tom, proč dát přednost šamponům od InaEssentials před všemi ostatními.

Co jsou to vlastně lupy:

Lupy jsou odumřelé kožní buňky, které odpadávají z vlasové pokožky – zvláště pokud si pokožku škrábete. Možná si myslíte, že lupy způsobuje pouze suchá pokožka, ale lupy mohou být i tzv. mastné, tedy ty, které se tvoří, pokud vás trápí mastná vlasová pokožka.

Co způsobuje LUPY A SUCHÉ/MASTNÉ VLASY?

Faktorů může být několik - dědičnost, hormonální změny (puberta, těhotenství apod.), nadměrná konzumace alkoholu, konzumace potravin s vysokým obsahem cukru, kořeněných nebo slaných jídel, nedostatek živin, jako jsou mastné kyseliny a vitamín B či stres. Příčinou mohou být i změny počasí a rodinná anamnéza.

Pokud patříte mezi ty, které lupy trápí, jednou z nejdůležitějších věcí je vybrat si ten správný šampon. InaEssentials vám nabízí PŘÍRODNÍ a 100% účinné ŘEŠENÍ.

InaEssentials Levandulový šampon obsahuje nové složení vyrobené z přírodních a certifikovaných organických složek. Kombinuje organický levandulový olej a arganový olej pro vyvážení pokožky hlavy a pomáhá ošetřovat mastné vlasy, aniž by je zbytečně vysušoval. Náš šampon, obohacený o vitamíny A a E a extrakt z jablek Fidži, které vyživují a zklidňují pokožku hlavy a snižují podráždění a nadměrnou tvorbu kožního mazu, vlasy jemně čistí a zároveň přirozeně omlazují, takže jsou svěží a zdravé.

Prirodni-Levandulovy-sampon-proti-lupum-a-mastym-vlasum

Podívejte se na produkt ZDE.

Vyměňte svůj konvenční šampon plný aditiv a konzervačních látek za přírodní levandulový šampon proti lupům a mastným vlasům s obsahem bio levandulového oleje. Dopřejte svým vlasům přirozenou a účinnou péči!

A co zaručuje úspěch našeho šamponu, se kterým jsou spokojeny již tisíce našich zákazníků?

✔️ Vyrovnává pokožku hlavy, snižuje mastnotu, snižuje podráždění

✔️Pro normální až mastné vlasy

✔️ Bez parabenů

✔️ Bez sulfátů

✔️ Bez umělých vonných látek

✔️ Bez umělých barviv

✔️ 100% radost

Proč je náš šampon tou správnou volbou? Přesvědčte se sami a přečtěte si hodnocení od našich spokojených zákazníků…

 



Naše šampony jsou určeny nejen k mytí vlasů, ale také k řešení vašich problémů!

Ukončete všechny bláznivé vlasové experimenty ještě DNES a dopřejte svým vlasům tu nejlepší péči, kterou mohou dostat. Nyní až se 40 % SLEVAMI.

Pospěšte si a nakupte IHNED na naší webové stránce, kde najdete mnoho produktů nejen pro vlasovou péči.



Přírodní Levandulový Šampon na Lupy a Citlivou pokožku hlavy

Přírodní Kopřivový Šampon na Vyadávání vlasů

Přírodní Růžový Šampon na Suché a Poškozené vlasy

 

 

Pokud si nejste jistí, který z našich šamponů si vybrat, neváhejte nás kontaktovat na: inaessentials.cesko@gmail.com

Rádi Vám poradíme!

 

 

100% garance vrácení peněz
Od roku 2021 se řídíme heslem "zákazník má vždy pravdu". To znamená, že pokud nebudete s produktem spokojení, vrátíme vám peníze, anebo zašleme jiný produkt zdarma.

Cíl nad rámec zisku: Jak naše značka působí.

V InaEssentials věříme v odměňování komunit, které nás podpořily. Proto jsme hrdí na to, že můžeme členům menšinových skupin nabídnout pracovní příležitosti, podporovat jejich živobytí a zajistit jim lepší budoucnost. Výběrem našich bio produktů zlepšujete nejen své zdraví a krásu, ale pozitivně ovlivňujete i životy ostatních. Přidejte se k nám a pomozte udělat změnu ještě dnes.