Důvod, proč chcete tekuté ZLATO ve své péči o pleť & vlasy – Královna květin InaEssentials

Důvod, proč chcete tekuté ZLATO ve své péči o pleť & vlasy – Královna květin InaEssentials

Tajemství, jak se vypořádat s lupy a seboreou pomocí jednoho organického kroku Reading Důvod, proč chcete tekuté ZLATO ve své péči o pleť & vlasy – Královna květin InaEssentials 6 minutes Next POSTBIOTIKA – NEJNOVĚJŠÍ TREND V PÉČI O PLEŤ A PROČ HO POTŘEBUJETE
InaEssentials-Bio-Bulgarian-Rose

Na světě není člověk, který by neslyšel o pozitivních účincích růže damašské.
Do Bulharska přicházejí lidé z různých zemí, aby si koupili tento malý zázrak, který obsahuje ten nejčistší a nejlepší olej na světě. Jeho vůně je úchvatná a její účinek na pokožku naprosto nesrovnatelný. Pojďme společně prozkoumat zázračné vlastnosti růžového oleje a růžové vody.

Samotný růžový olej má v historii naší rodinné firmy InaEssentials důležité místo. Naše organická růžová pole jsme začali zakládat již v roce 2000. Zhruba v té době bylo ekologické zemědělství nezámým pojmem a my, jako průkopníci, jsme byli často považováni za blázny. Upřímně jsme však věřili, že jednoho se zdravý životní styl stane trendem. A potřeba ochrany životního prostředí a důležitost vysoce kvalitních přírodních produktů těmi základními faktory v každodenních standardech naší společnosti.

Bylo to těžké i přes náš optimismus a nekončící elán, ale díky tvrdé práci a trošce štěstí jsme z velmi malé rodinné firmy vyrostli ve velkovýrobce. V současné době pěstujeme vlastní bylinky a naše finální přírodní produkty InaEssentials nabízíme po celé Evropě za dostupné ceny. Věříme, že úspěch přichází teprve tehdy, když jsou spokojeni naši zákazníci.

Snad to nejdůležitější, co si naše rodina za ta léta uchovala, je láska k našim růžovým zahradám. Krásné čerstvé květiny z těchto zahrad měníme v růžovou vodu, kterou používáte a esenciální olej, na který jsme velmi pyšní. Do každé láhve vkládáme své srdce a duši, tím přispíváme k extra vysoké kvalitě.

 

InaEssentials-Bio-Bulgarian-Rose-Water-Rose-Shampoo

 

Růžová voda InaEssentials

 Růže damašská je svou příjemnou vůní královnou všech květin. Pro svůj obrovský účinek na krásu, harmonii a dokonce i romantiku se používá po staletí. Růžový květ má skvělé hojivé vlastnosti a aktivně přispívá k regeneračním procesům v pokožce. Zvláště dobře působí na suchou pokožku, která potřebuje dodatečnou hydrataci a péči.

V naší rodinné destilérii získáváme růžový olej InaEssentials a růžovou vodu z čerstvých, biologicky pěstovaných květin, které pocházejí přímo z našich certifikovaných zahrad. Vyrábíme je zcela přirozeným způsobem, aby zůstaly zachovány všechny aktivní látky. Jedná se o tradiční bulharský produkt, který přináší potěšení smyslům a zlepšuje pleť.

 Esenciální olej z damašské růže, a zejména olej z bulharských růží, je tím nejdražším na světě. Je to působivé, ale pravdivé – k získání 1 kilogramu oleje je potřeba 3 500 kilogramů ručně nasbíraných květů růže! Není náhoda, že se označuje jako tekuté zlato…

InaEssentials-Bio-Damascene-Rose

 

Růžová voda na pleť

Výhodou růžové vody je především schopnost regenerace buněk. Tento produkt je nejlepší volbou pro lidi s vyčerpanou pokožkou, která potřebuje dodatečnou hydrataci. Při pravidelném používání si všimnete, že se pokožka stává pružnější a zářivější – výsledky jsou skutečně fascinující.

Kromě toho, že růžovou vodu můžete zařadit do své každodenní péče, můžete ji také používat při potížích s akné a je velmi vhodná na citlivou pokožkou. Přirozené vlastnosti růže dokáží pleť hloubkově vyčistit a šetrně pečují o problematické zóny.

A to není vše - jako bonus růžová voda působí proti stárnutí pleti! Stimuluje regeneraci epidermálních buněk, zlepšuje krevní oběh a udržuje rovnováhu pokožky, čímž redukuje vrásky a vyhlazuje pokožku.

 Tip pro ranní oteklý obličej: Láhev s růžovou vodou nechte přes noc v lednici. Ráno bohatě namočte dva vatové tamponky v růžové vodě, přiložte je pod oči, na pár minut relaxujte a užijte si zcela osvěženou tvář, která je připravena do dalšího krásného dne!

Růžová voda na vlasy
Možná to pro vás bude překvapení, ale růžovvá voda je vhodná i na vlasy. Stačí ji nastříkat do délek. Vlasům přidá texture a vyživý suché a vyčerpané konečky vlasů.Doporučujeme nastříkat večer před spaním a nechat působit přes noc. Je velmi prospěšná na poškozené a barvené vlasy.

Pro ještě lepší výsledky můžete kombinovat InaEssentials Růžovou vodu jako následnou péči s naším InaEssentials Přírodním růžovým šamponem. Šampon obsahuje organický růžový olej s arganovým olejem, makadamiovým olejem a babasovým olejem pro revitalizaci poškozených vlasů, pro jejich uhlazení a posílení a pro minimalizaci lámavosti a vypadávání. Náš šampon, obohacený o vitamíny A, E, D-panthenol a extrakt z vinné révy pro výživu pokožky hlavy, jemně čistí a zároveň přirozeně omlazuje, zlepšuje poréznost pokožky a činí ji svěží a zdravou.

Klíčové ingredience:

  • Organický růžový olej a růžová voda – regenerují a revitalizují vlasy
  • Extrakt z vinné révy – základní živina pro krásu vlasů a pokožky
  • Vitamín E a A – podporují zdraví pokožky hlavy a stimulují růst vlasů
  • Vitamín B3 a B5 – okysličuje vlasové folikuly a vyživuje vlasy
  • Arganový olej – hydratuje a zachovává vlhkost a lesk
  • Babassu a Macadamia – bohaté na antioxidanty, živiny a mastné kyseliny

 

 InaEssentials-Damascene-Rose-Face-Cream

 

Prémiová péče s bio růží pro královny – Růžový krém od InaEssentials

Multifunkční receptura Růžového krému InaEssentials s SPF 30 vytváří na pokožce jemný film, který poskytuje intenzivní hydrataci a ochranu před UV zářením. Je bohatý na náš rodinný bio růžový olej a bio růžovou vodu, má silný antioxidační, regenerační a zklidňující účinek na pokožku.

Jedinečný hydratační koktejl aquaxylu, kyseliny hyaluronové, niacinamidu (vitamín B3) a D-panthenolu poskytuje potřebnou vlhkost a zlepšuje elasticitu a hustotu pokožky. Širokospektrální systém UVA/UVB filtrů poskytuje optimální ochranu před škodlivými vlivy slunce. Krém chrání před spálením, dehydratací, předčasným stárnutím a pomáhá snižovat riziko slunečních alergií. Jeho podmanivé aroma dodává krému elegantní svěžest a jeho použití je skutečným potěšením!

Růže damašská je často považována za největší chloubu Bulharska. Je nesmírně cenné, že můžeme těžit z této květiny na naší přirozené půdě – máme opravdu štěstí! V InaEssentials se staráme o naše růžová pole s velkou vášní a láskou. Růžový olej extrahujeme specifickým způsobem, abychom zachovali všechny jeho kvality. Garantujeme vám, že to, co získáte, pochází přímo z přírody – ten nejčistší, nejlepší růžový olej, který se postará o kožní problémy, se kterými se už dlouho snažíte vypořádat

Nepodceňujte přírodní řešení vašich problémů, věřte přírodě a tomu, co nám dává. Vyzkoušejte skutečnou bulharskou růži damašskou, pečlivě uchovanou v InaEssentials růžových produktech.

POUZE NYNÍ s 20% SLEVOU. Stačí použít následující kód.

RoseBlog20


Objednat můžete zde: https://www.inaessentials.cz/collections/cz-home-page-1

👇 Nebo jednoduše klikněte sem 👇

Cíl nad rámec zisku: Jak naše značka působí.

V InaEssentials věříme v odměňování komunit, které nás podpořily. Proto jsme hrdí na to, že můžeme členům menšinových skupin nabídnout pracovní příležitosti, podporovat jejich živobytí a zajistit jim lepší budoucnost. Výběrem našich bio produktů zlepšujete nejen své zdraví a krásu, ale pozitivně ovlivňujete i životy ostatních. Přidejte se k nám a pomozte udělat změnu ještě dnes.