Ekologický Výrobce Roku - Veselina Ralcheva a její revoluční produkty proti akné, ekzému a jiným problémům

Ekologický Výrobce Roku - Veselina Ralcheva a její revoluční produkty proti akné, ekzému a jiným problémům

Reading Ekologický Výrobce Roku - Veselina Ralcheva a její revoluční produkty proti akné, ekzému a jiným problémům 5 minutes Next Jak používat produkty InaEssentials
VESELINA RALCHEVA
"Využíváme léčivou sílu přírody při řešení problémů, namísto hromadné chemie kolem nás."

 

Veselina Ralcheva - Cena Organický výrobce roku 2020

Rok 1999…Tehdy už jsem byla vdaná a měla jsem 2 děti. Vyučovala jsem hudbu a můj manžel byl hasičem. Ale oba dva jsme chtěli od života něco víc, něco jiného, ale tehdy jsme neměli představu o tom, co by to mohlo být. Jednoho dne, když jsme byli na cestě autem, mi manžel řekl: ,,Mohli bychom začít pěstovat růže a levanduli…” Což byla dávno zapomenutá tradice v našem rodném městě. Byla jsem sice skeptická, ale z nějakého důvodu jsem řekla „Ano.” A tak jsme začali, jako naprostí amatéři, s finanční podporou našich rodičů. Investovali jsme do 4 velkých zahrad a 1 malé destilérky. Krátce poté, co jsem potřetí otěhotněla, jsme se trochu strachovali, jak to bude s naším podnikem dál. Celý příběh rodiny si můžete přečíst TADY

Od roku 2006 do roku 2018 se naše zemědělské podnikání stalo hlavním příjmem obyvatel menšin v Panagyurishte (našeho domovského města v Bulharsku), od roku 2006 až dodnes je jeho sociální odpovědnost stále podstatnou součástí. Já, Veselina, neustále kontroluji známky dětí svých zaměstnanců a povzbuzuji je, aby vždy usilovali o vzdělání a osobní růst. Tato sociální politika, která je tak silně integrována do naší kultury, je důvodem, proč nyní máme více než 60 pracovníků, kteří jsou dnes součástí naší organické rodiny.

ROK 2019 A MALÉ VELKÉ KROKY

Cena "Ekologický výrobce roku" byla udělena poprvé v roce 2019 a získala ji právě Veselina Ralcheva. Je to uznání za dlouholeté úsilí a práci, ale také za rok 2019, během kterého Veselina změnila v Bulharsku pohled na organické produkty. Prostřednictvím organických zahrad rodiny Ralcheva a Inaessentials jsme mohli ukázat veřejnosti, co skutečně znamená organicky pěstovat a natočili jsme celý proces naší výroby. Toto ukázalo lidem reálný rozdíl mezi ekologickými a konvenčními produkty.

NEJVĚTŠÍ ÚSPĚCH

Po mnoha testech, výzkumech a validace, jsme v roce 2019 uvedli na trh značku InaEssentials. Značka pro organickou kosmetiku, která skutečně pomáhá lidem a mění životy. Značka, do které vkládáme celé své srdce a úsilí. Víme, jakou sílu může mít květinová voda při řešení různých problémů, jako je akné, ekzémy, růžovka, dermatitida, krvácení dásní atd. Tyto produkty vyrábíme z našich vypěstovaných bylinek v našem domovském městě. Všechny tyto produkty se pěstují ekologickým způsobem, aniž by se používaly organické pesticidy. Jediné, čím své pole ošetřujeme, je náš "tajný" odvar, který je vyroben podle biodynamického receptu.

2 nejpopulárnější produkty InaEssentials

Prostřednictvím naší organické levandulové vody proti akné jsme v roce 2019 pomohly více než 20 000 teenagerům v Bulharsku, vyrovnat se s akné. Hlavním tajemstvím naší organické levandulové vody proti akné je to, že se o své levandulové zahrady staráme úplně jinak. Náš výnos je dvakrát nižší než průměr, ale kvalita je nesrovnatelná a to je to, co zákazníci chválí nejvíce. Naším hlavním pravidlem je to, že přesto, že máme ekologickou certifikaci, nepoužíváme ani organická hnojiva nebo postřiky. V současnosti je naším nejprodávanějším produktem na všech trzích Evropy, na kterých působíme.

Druhý produkt, který InaEssentials vyrábí téměř bez konkurence - přírodní ústní voda z ruje vlasaté na prevenci dutiny ústní, se stává úspěšným tajemstvím mnohých, které trápí problematická ústa a dásně. Produkt je alternativou k běžné ústní vodě a ruj vlasatá je v Bulharsku dobře známou, kde ji každý nazývá bylinkou s nejsilnějším antibakteriálním účinkem.

Začátkem roku 2019 jsme vytvořili web a začínali s malou reklamou a nízkými očekáváními. Až do dne, kdy se na Facebooku objevil první komentář ohledně levandulové vody od spokojeného zákazníka. Pak přišel druhý, třetí, čtvrtý...

Recenze a slovní doporučení naší značky jsou tak silné, že se z firmy s ručním naléváním vody do lahví stává InaEssentials obchod s 15 zaměstnanci, kteří naplno pracují a starají se o spokojenost zákazníků. Heslem značky Inaessentials je "Potřeby zákazníka musí být na prvním místě a každý zákazník je členem naší rodiny".

POKRAČOVÁNÍ

Poté, co Veselina viděla velkou spokojenost s levandulovou vodou a to, jak pomáhá lidem, rozhodla se pokračovat cestou přírodní kosmetiky. A tak si dnes od InaEssentials můžete koupit několik různých vod.

Na lupy a seboreu - organickou vodu ze šalvěje lékařské ✅

Na suchou pokožku - organickou růžovou vodu ✅

Na dermatitidu a citlivou pokožku - organickou meduňkovou vodu ✅

Na ekzém a podráždění - organickou vodu z heřmánku ✅

a mnoho, mnoho dalších.

 

SEN

Navzdory obrovské podpoře ze strany zákazníků a tomu, jak velká se InaEssentials stala za 1 rok, nadále sníme o velkých cílech a máme dva hlavní. Zpřístupnit přírodní produkty co nejvíce lidem a pokračovat ve vytváření přírodních produktů, které pomáhají při řešení zdravotních problémů lidí. Spolu s manželem a našimi dětmi dáváme do InaEssentials vše, co je v našich silách, abychom poskytovali našim zákazníkům jen to nejlepší.

Pro všechny, kteří čtou tento blog, má Veselina také překvapení. Jde o 15% slevu na Vaši objednávku na naší webové stránce: www.inaessentials.cz a je to kód: vesi15

Můžete si také přečíst více než 1 000 recenzí od zákazníků z Česka. Všechny produkty z nabídky jsou v našem skladu na Slovensku a jsou odesílány do 48 hodin.

 

📌100% garance vrácení peněz za produkt🧾

Držíme se hesla "Vše pro zákazníka". To znamená, že pokud nejste spokojeni s výsledkem a účinky produktů, nabízíme vám vrácení peněz zpět :)

Cíl nad rámec zisku: Jak naše značka působí.

V InaEssentials věříme v odměňování komunit, které nás podpořily. Proto jsme hrdí na to, že můžeme členům menšinových skupin nabídnout pracovní příležitosti, podporovat jejich živobytí a zajistit jim lepší budoucnost. Výběrem našich bio produktů zlepšujete nejen své zdraví a krásu, ale pozitivně ovlivňujete i životy ostatních. Přidejte se k nám a pomozte udělat změnu ještě dnes.