Vasil a Mariya Ralchevi

Odpověď přírody na AKNÉ: Organická levandulová Hydrolina

Jako matka a majitelka firmy chápu důležitost používání přírodních produktů jak pro sebe, tak pro svou rodinu. Proto jsem nadšená, že s vámi můžu sdílet náš příběh o levandulové Hydrolině, kterou vyrábíme na vlastních ekologických polích. Produkt, který pomohl už více než 200 000 lidem po celé v Evropě.

Bio levandulová voda Hydrolina z levandulového pole

Náš průlom v boji proti akné

Po letech tvrdé práce jsme objevili neuvěřitelnou sílu organické levandulové vody, která pomáhá při boji s akné. S více než 30 000 příběhy o úspěchu se naše organická levandulová voda ukázala jako zásadní změna pro ty, kteří bojují s akné. Ať už se jedná o dospívající nebo dospělé. S jednotlivými příběhy přišly velké věci. Levandulovou vodu jsme začali vyrábět už v roce 2001, ale bylo to až v roce 2016, když mi moje kamarádka řekla, že jsme „zachránili“ pleť a s ní i psychiku její dcery. Tehdy jsme se začali na naše hydroláty soustředit více a zanedlouho vznikla "InaEssentials".

Rodina Ralchevi držící Hydrolinu

Síla levandule

Levandule, rostlina pocházející z našeho regionu, se po staletí používá pro své zklidňující a antiseptické vlastnosti. Naše bio levandulová voda pochází z ručně sebraných levandulových květů a je speciálně vytvořena tak, aby pomáhala s akné a zlepšovala celkové zdraví pokožky.

Tajemství účinnosti naší organické levandulové vody proti akné spočívá především v jejím bohatém obsahu antioxidantů a protizánětlivých a antimikrobiálních sloučenin. Tyto vlastnosti synergicky redukují zarudnutí, zklidňují podrážděnou pokožku a zaměřují se na bakterie způsobující akné. Naše klinické studie potvrzují tato zjištění, přičemž více než 90% účastníků zaznamenalo zlepšenou hydrataci pokožky a výrazné snížení příznaků akné po používání naší organické levandulové vody a to po pouhých 4 týdnech.

Dívka s levandulovou hydrolinou

Prohlédněte si nejvýhodnější nabídku s tímto produktem ZDE

Naše cesta

Začít podnikat není nikdy snadné, ale s podporou mého manžela a 3 dětí jsme vytvořili značku, která ztělesňuje naši vášeň pro přirozenou krásu. Naše rodina pracuje na pěstování těch nejlepších organických rostlin. Jsme hrdí na to, že vám můžete zprostředkovat sílu přírody. Za tímto účelem jsme vytvořili vlastní rodinné webové stránky a expandovali na každý evropský trh.

Veselina Ralcheva na výrobní lince

Kvalita je klíčová

V InaEssentials věříme v používání pouze těch nejlepších ingrediencí a naše bio levandulová voda není výjimkou. K hospodaření používáme biodynamický přístup a svá pole ošetřujeme odvarem z kopřivy sbírané za úplňku, abychom zachovali sílu a účinnost naší levandule.

Produkce kopřivové vody

Osobní přístup

Zavázali jsme k tomu vám poskytovat ty nejkvalitnější služby a osobní přístup, a proto na všechny zprávy na Facebooku a Instagramu odpovídáme sami. S více než 110 000 odeslanými produkty a pouze 164 vrácenými, jsme hrdí na naši práci a dopad, který máme na životy tolika lidí.

Rodina Ralchevi v továrně

„Zařaďte přírodní řešení do své skin care rutiny“

Naše bio levandulová voda se snadno používá – jednoduše ji naneste na vatový tampon a následně aplikujte na obličej, krk a případně dekolt. Používejte ji ráno a večer (před spaním), abyste dosáhli těch nejlepších výsledků a užijte si jasnější a zdravější pleť během okamžiku. Ať už bojujete s akné nebo prostě chcete zlepšit zdraví své pokožky, naše bio levandulová voda je dokonalým řešením.

Víra

Našemu produktu věříme a chceme, abyste to měli stejně. To je důvod, proč nabízíme 100% garanci vrácení peněz, pokud nezaznamenáte žádný účinek a produkt NENÍ NUTNÉ VRACET. Jako rodinná značka jsme odhodláni poskytovat našim zákazníkům jen to nejlepší.
Vasil Ralchev a Hydrolina
Vyzkoušejte naši bio levandulovou vodu na akné. Použijte promo kód: ina20 pro 20% slevu na vaši první objednávku.

Naše webové stránky: inaessentials.cz
👇 Kliknutím na tlačítko níže si zobrazíte všechny produkty 👇

Cíl nad rámec zisku: Jak naše značka působí.

V InaEssentials věříme v odměňování komunit, které nás podpořily. Proto jsme hrdí na to, že můžeme členům menšinových skupin nabídnout pracovní příležitosti, podporovat jejich živobytí a zajistit jim lepší budoucnost. Výběrem našich bio produktů zlepšujete nejen své zdraví a krásu, ale pozitivně ovlivňujete i životy ostatních. Přidejte se k nám a pomozte udělat změnu ještě dnes.