Maria Ralcheva holding Saint John’s Wort herb

Odpověď přírody na lupénku: Hydrolina z třezalky tečkované

Jako matka a majitelka firmy chápu důležitost přírodních produktů nejen pro sebe, ale i pro svoji rodinu. Proto jsem nadšená, že vám mohu představit naše nejnovější řešení pro péči o pleť: Bio třezalkovou vodu – Hydrolinu. Produkt vytvořený přírodou, pocházející z našich vlastních zahrad, který poskytuje dlouhodobé řešení lupénky.

Hydrolina z Třezalky tečkované

Prohlédněte si nejvýhodnější nabídku s tímto produktem ZDE

Naše cesta

Začít podnikat není nikdy snadné, ale s podporou mého manžela a dětí jsme vytvořili značku, která ztělesňuje naši vášeň pro přirozenou krásu. Naše rodina pracuje na pěstování těch nejlepších organických ingrediencí a jsme hrdí na to, že můžeme výhody přírody sdílet také s vámi.

Proč věříme třezalce tečkované

Třezalka tečkovaná, rostlina s dlouhou historií používání v tradiční medicíně, se osvědčila v boji proti lupénce. Naše organická třezalková voda – Hydrolina pochází z nejlepších ručně sbíraných květů třezalky a je speciálně vytvořena tak, aby zklidnila a hydratovala podrážděnou pokožku.
Její unikátnost spočívá ve vysokém obsahu antioxidantů a protizánětlivých sloučenin, které redukují zarudnutí a zklidňují podrážděnou pokožku. V našich vlastních klinických studiích jsme zaznamenali výrazné zlepšení hydratace pokožky a snížení příznaků lupénky u více než 90 % účastníků s psoriázou, a to pouhých 4 týdnech.Vasil Ralchev drží třezalkovou Hydrolina

Prohlédněte si nejvýhodnější nabídku s tímto produktem ZDE

Klíčem je kvalita

V InaEssentials věříme v používání pouze těch nejlepších ingrediencí a naše organická třezalková voda – Hydrolina není výjimkou. K pěstování používáme biodynamický přístup a ošetřujeme ji odvarem z kopřivy sbírané za úplňku.

Osobní dotek

Poskytujeme kvalitní služby a osobní přístup, a proto na všechny zprávy na Facebooku a Instagramu odpovídáme sami. S více než 80 000 prodanými lahvemi a pouze hrstkou vrácených výrobků jsme hrdí na to, jaký dopad mají naše produkty na životy tolika lidí. Ale především jsme hrdí na změnu, kterou tyto produkty pro naše zákazníky dělají.

Dopřejte své pleti přírodní řešení

Naše organická třezalková voda – Hydrolina se snadno používá, stačí namočit vatový tampon a aplikovat na postižená místa dle potřeby. Produkt používejte důsledně pro dosažení těch nejlepších výsledků a během okamžiku si vychutnejte výhody zklidněné a hydratované pokožky. Ať už bojujete s lupénkou nebo prostě chcete zlepšit zdraví své pokožky, naše organická třezalková voda – Hydrolina je dokonalým řešením.Účinky třezalky

Zkoušet a věřit

Do našich produktů vkládáme důvěru a chceme, abyste to měli stejně. To je důvod, proč vám nabízíme plnou náhradu, pokud nezaznamenáte žádný účinek. Produkt NEMUSÍTE vracet. Jako rodinná značka jsme odhodláni poskytovat našim zákazníkům ta nejlepší možná řešení.
Vyzkoušejte naši bio třezalkovou vodu – Hydrolinu na lupénku. Použijte promo kód: ina20 pro 20% slevu na vaši první objednávku.  

👇 Klikněte na tlačítko níže a podívejte se na všechny naše produkty.👇

Cíl nad rámec zisku: Jak naše značka působí.

V InaEssentials věříme v odměňování komunit, které nás podpořily. Proto jsme hrdí na to, že můžeme členům menšinových skupin nabídnout pracovní příležitosti, podporovat jejich živobytí a zajistit jim lepší budoucnost. Výběrem našich bio produktů zlepšujete nejen své zdraví a krásu, ale pozitivně ovlivňujete i životy ostatních. Přidejte se k nám a pomozte udělat změnu ještě dnes.