Mariya and Vasil Ralchevi

Odpověď přírody na pigmentaci a stařecké skvrny: Voda z Jedle bělokoré - Hydrolina

Odpověď přírody na lupénku: Hydrolina z třezalky tečkované Reading Odpověď přírody na pigmentaci a stařecké skvrny: Voda z Jedle bělokoré - Hydrolina 3 minutes Next 8. března: Který produkt letos rozdáváme zdarma?

Rodinný příběh InaEssentials: "Příroda ve vaší skin care rutině"

Naše rodinná značka je přesvědčená, že příroda poskytuje všechna řešení pro zdravou a krásnou pleť. Jako rodiče tří dětí chápeme důležitost používání pouze těch nejlepších a nejpřirozenějších produktů. Proto jsme rádi, že vám můžeme představit naši nejnovější senzaci pro péči o pleť: Organická voda z Jedle bělokoré - Hydrolina na Pigmentové skvrny.

Síla jedle bělokoré proti pigmentovým a stařeckým skvrnám

Jedle bělokorá, původem z našich hor, je známá svými vlastnostmi prospěšnými pro pokožku. Její jedinečné složení pomáhá redukovat pigmentaci a stařecké skvrny. Rozjasňuje pokožku a vyrovnává její tón. Naše organická voda z jedle bělokoré pochází z nejkvalitnějšího a ručně sbíraného jehličí, což zajišťuje nejvyšší kvalitu a účinnost.

Podívat se na produkt

Naše cesta

Budování značky není nikdy snadné, ale s odhodláním a pomocí našich dětí jsme to dokázali. Spojili jsme své dovednosti a znalosti, abychom vytvořili webovou stránku, která bude prezentovat naše produkty. Chtěli jsme sdílet náš příběh se světem. Dodnes si pamatuji, jak náš syn Vasil spustil první reklamu na Facebooku. Lidem se zalíbilo naše poslání a dali nám šanci. Brzy se začaly hrnout pozitivní komentáře od spokojených zákazníků, které nás vedly k tomu, že jsme spustili další dvě reklamy a vše se rozjelo! 20 let tvrdé práce se zhmotnilo v InaEssentials.

Jsme na sebe hrdí

Nyní máme v Evropě více než 1,3 milionu zákazníků.🌍
Vše řídím já, můj manžel a naše 3 děti. 👪
Dokazujeme, že bio produkty s 1 složkou mohou dlouhodobě řešit kožní problémy a nahradit umělé látky. 🍃

Klíčem je kvalita

V InaEssentials věříme v používání pouze těch nejlepších ingrediencí a naše organická jedlová voda – Hydrolina není výjimkou. K pěstování používáme biodynamický přístup a ošetřujeme ji odvarem z kopřivy sbírané za úplňku.  Tím jsou zachovány terapeutické vlastnosti jedle bělokoré a to, co odlišuje náš produkt, je jeho bezkonkurenční účinek na pigmentaci a stařecké skvrny.

Osobní dotek

S více než 110 000 odeslanými lahvemi a pouze hrstkou vrácených produktů víme, že náš produkt funguje. Naší prioritou byly vždy kvalitní služby a osobní přístup, a proto na všechny zprávy na Facebooku a Instagramu odpovídáme sami. Výsledkem je více než 10 000 pozitivních komentářů k našim bioproduktům na našich webových stránkách.

Příroda ve vaší skin care rutině

Naše organická Hydrolina z jedle bělokoré se snadno používá, jednoduše ji aplikujte na obličej pomocí vatového tamponku a na krk před aplikací hydratačního krému. Pro dosažení těch nejlepších výsledků ji používejte ráno a večer. Užijte si výhody jasnější a rovnoměrnější pleti. Ať už se chcete zaměřit na pigmentové nebo stařecké skvrny, nebo chcete jen zlepšit celkové zdraví své pokožky, naše organická jedlová Hydrolina je dokonalým řešením.
Organická voda z jedle bělokoré Hydrolina

Podívat se na produkt

Našim produktům věříme a chceme, abyste jim veřili také. To je důvod, proč nabízíme plnou finanční náhradu, pokud nezaznamenáte žádný pozitivní účinek a produkt NEMUSÍTE VRACET. Jako rodinná značka věříme, že jakmile se stanete naším klientem, nikdy vás nezklameme!


Vyzkoušejte naši organickou jedlovou Hydrolinu na pigmentaci a stařecké skvrny. Použijte promo kód: ina20 pro slevu 20 % na vaši první objednávku.


Náš web: inaessentials.cz

👇 Klikněte na tlačítko níže a prohlédněte si všechny produkty. 👇

Cíl nad rámec zisku: Jak naše značka působí.

V InaEssentials věříme v odměňování komunit, které nás podpořily. Proto jsme hrdí na to, že můžeme členům menšinových skupin nabídnout pracovní příležitosti, podporovat jejich živobytí a zajistit jim lepší budoucnost. Výběrem našich bio produktů zlepšujete nejen své zdraví a krásu, ale pozitivně ovlivňujete i životy ostatních. Přidejte se k nám a pomozte udělat změnu ještě dnes.