POSTBIOTIKA – NEJNOVĚJŠÍ TREND V PÉČI O PLEŤ A PROČ HO POTŘEBUJETE

POSTBIOTIKA – NEJNOVĚJŠÍ TREND V PÉČI O PLEŤ A PROČ HO POTŘEBUJETE

Po velkém úspěchu naší organické levandulové vody, se kterou jsou spokojeny tisíce našich zákazníků, jelikož díky ní našly řešení svých potíží s pletí, jsme chtěli přijít s něčím ještě mnohem LEPŠÍM. 🔝 Nechtěli jsme usnout na vavřínech - jsme mladá, kreativní firma, která lační po nových možnostech a inovacích! Proto jsme se ponořili do Vašich recenzí, zkoumali jsme, co víc bychom Vám ještě mohli nabídnout, jak povznést naše produkty takříkajíc na VYŠŠÍ LEVEL. 

Máme za sebou mnoho výzkumů a práce, jelikož jsme chtěli přijít s něčím, za co se opravdu můžeme zaručit! Udělali jsme nespočet testů, které nás dostaly za hranici naší komfortní zóny, ale stálo to za to! Dnes tak můžeme říci, že jdeme nabídnout našim zákazníkům perfektní 100% přírodní produkt, který bych vyvinut za pomoci nejnovějších kosmetických technologií!

InaEssentials představuje Hydrobiotik – levandule a máta

Hydrobiotik od InaEssentials - unikátní složení s levandulí a mátou! Kombinace 100% bio levandulového hydrolátu a 100% bio mátového hydrolátu s Lentimyrtem - postbiotickým komplexem z myrty a řečíku lentišku je skvělým řešením pro všechny typy pleti!

  • 100% bio levandulová voda z našich polí - přírodní řešení v boji s akné a černými tečkami

Akné a černé tečky jsou běžnými kožními problémy, zejména mezi teenagery. Proto jsme v InaEssentials vytvořili účinné a 100% přírodní, klinicky ověřené řešení. Díky biologickému způsobu pěstování si voda zachovala schopnost čistit póry a předcházet tak akné a černým tečkám. Levandulová voda je ideální pro mastnou až smíšenou pleť, jelikož reguluje nadměrné maštění a má schopnost regulovat pH pleti.

  • 100% bio mátová voda - zpevňuje a zmatňuje pokožku

Mátová voda je perfektním každodenním doplňkem vaší péče o pleť, pokud máte spíše suchou pokožku. Zvlhčí ji a přinese pocit svěžesti. Aktivní látky v mátě čistí póry do hloubky a regulují přebytečný kožní maz.

  • Myrta

Myrta je přehlíženým klenotem v kosmetice! Bylo klinicky prokázáno, že myrta redukuje akné, pomáhá odstraňovat kožní maz a odumřelé kožní buňky a eliminovat z pokožky špatné mikroorganismy (zejména ty, které se nám shromažďují na obličeji během pobytu venku) díky své skvělé antibakteriální aktivitě na obličejové pokožce.

  • Řečík lentišek

Kouzelná rostlinka ze středomořské oblasti! Řečík je bohatý na vitamín E, Omega 6 a 9 má silné antiseptické a hojivé vlastnosti. Je to to nejlepší pro podrážděnou a citlivou pokožku!

  • Lentimyrt postbiotický komplex - mnohonásobná ochrana

Myrta a Řečík lentišek jsme zkombinovali tak, abychom posílili rostlinné fytokomplexy a přeměnili inertní vlákna na ještě účinnější složky díky fermentaci. Lentimyrt podporuje pokožku díky své schopnosti:

- zlepšit funkci kožní bariéry na různých úrovních;

- pozitivně ovlivňovat biodiverzitu kožní mikroflóry – neodstraňuje ty ,,hodné’’ bakterie na pokožce a aktivně bojuje proti špatným mikroorganismům;

- zvyšovat antioxidační obranyschopnost pokožky;

- účinně zvlhčovat pokožku;

- zvyšovat tvorbu hydrolipidického filmu – vašeho kožního bodyguarda.

 

A co je na tom to nejlepší?

Fermentace rostlin a její výsledek - prospěšné mikroorganismy (prebiotika, probiotika a postbiotika), které jsou v poslední době v kosmetice na vzestupu, jelikož umí podpořit přírodní mikrobiom nejen v našem zažívacím traktu, ale i na pleti, díky čemuž můžeme dosáhnout zdravého a zářivého vzhledu. Nezní to skvěle?

Pojďme se společně podívat na tyto tři typy prospěšných mikroorganizmů:

 

PREBIOTICKÁ PÉČE O PLEŤ

Prebiotika jsou v podstatě potravou pro probiotika a jejich použití v péči o pleť má několik výhod:

- redukují určité faktory, které mohou vést k zarudnutí, a proto mnoho přípravků proti zarudnutí může obsahovat dobrou dávku prebiotik;

- snižuje známky stárnutí;

- snižuje suchost pleti.

Prebiotika v péči o pleť nejčastěji najdeme jako rostlinné cukry (rhamnóza, fruktooligosacharidy) nebo extrakty z přírodních zdrojů s vysokým obsahem prebiotik (oves nebo ječmen). Prebiotika obvykle najdete v hydratačních krémech a sérech, dokonce i v některých přípravcích snižujících zarudnutí.

 

PROBIOTICKÁ PÉČE O PLEŤ

Probiotika pomáhají udržovat a zlepšovat zdraví našich střev, ale mají také značný přínos pro pokožku. Starají se o živé organismy, které pomáhají udržovat náš mikrobiom silný a zdravý, zvláště v kombinaci s prebiotiky.

S přibývajícím věkem se pH pokožky zvyšuje, a proto můžeme mít s přibývajícím věkem pocit, že naše pokožka je stále sušší. Zároveň sušší pokožka znamená méně dobrých bakterií a více „špatných“ bakterií, které mohou ovlivnit vzhled a zdraví naší pokožky. Probiotická péče o pleť je určena k obnovení rovnováhy našeho mikrobiomu a jako prevence předčasného stárnutí.

Probiotika jako Lactobacillus, rýže nebo Saccharomyces lze také použít ke snížení výskytu akné, snížení suchosti či redukci ekzému.

 

POSTBIOTICKÁ PÉČE O PLEŤ

Postbiotika také podporují dobré bakterie žijící na naší pleti, ale jejich úlohou je také bojovat proti těm špatným bakteriím.

Postbiotika jsou často produkována během fermentačního procesu probiotických bakterií – získávání toho nejlepšího z obou světů. Mohou být použity k řešení různých kožních problémů:

- snížení kožního mazu;

- poskytování ochrany proti znečištění;

- zklidnění zánětu kůže;

- vyhlazení textury pokožky.

Běžně se vyskytují v sérech na podporu aktivních složek, jako jsou kyseliny salicylové nebo dokonce produkty s retinolem.

 

STOJÍ TAKTO OBOHACENÉ PRODUKTY PÉČE O PLEŤ ZA TO?

Rozhodně! Shrňme si to – prebiotika potřebujete ke krmení probiotik, která procházejí fermentací, aby nám dala ten nejlepší a konečný produkt – postbiotika.

Prebiotika jsou potravou pro bakterie a snaží se vyživovat a obohacovat mikrobiom, zatímco postbiotika využívají lyzáty nebo neživé vedlejší produkty dobrých bakterií k interakci s existujícími kožními bakteriemi. Probiotika jsou název pro skutečné organismy, které žijí na mikrobiomu, ale použití přímo těchto živých kultur v péči o pleť by bylo složité, protože by to vyžadovalo konzervační látky.

Proč zvolit právě Hydrobiotik od InaEssentials?

Mikroorganismy žijící na naší pokožce, i když jsou pouhým okem neviditelné, jsou nezbytné pro udržení její zdravé rovnováhy. Když se tato rovnováha z jakéhokoli důvodu naruší, kůže začne vykazovat různé známky poškození. Jakmile poskytneme pleti koktejl prospěšných bakterií, jsme na nejlepší cestě jak obnovit zdraví a přirozený lesk naší pokožky. Naše 100% bio hydroláty z levandule a máty pleť ozdraví, hydratují a vyčistí do hloubky a zároveň dokonale vyrovnají pH naší pokožky. Díky kombinaci obou bylin je tento produkt vhodný pro všechny typy pleti – suchou, smíšenou i mastnou.

Jste připraveni dopřát své pleti dávku zdravých postbiotik? Podívejte se na náš nový produkt Hydrobiotik a získejte nejlepší postbiotickou péči o pleť na trhu.

Objednejte nyní!

 
📌 100% Garance vrácení peněz
Od roku 2021 se řídíme heslem "zákazník má vždy pravdu". To znamená, že vám v případě nespokojenosti vrátíme peníze za produkt.




 

Cíl nad rámec zisku: Jak naše značka působí.

V InaEssentials věříme v odměňování komunit, které nás podpořily. Proto jsme hrdí na to, že můžeme členům menšinových skupin nabídnout pracovní příležitosti, podporovat jejich živobytí a zajistit jim lepší budoucnost. Výběrem našich bio produktů zlepšujete nejen své zdraví a krásu, ale pozitivně ovlivňujete i životy ostatních. Přidejte se k nám a pomozte udělat změnu ještě dnes.