Tajemství, jak se vypořádat s lupy a seboreou pomocí jednoho organického kroku

Tajemství, jak se vypořádat s lupy a seboreou pomocí jednoho organického kroku

Problémy mladistvé pleti Reading Tajemství, jak se vypořádat s lupy a seboreou pomocí jednoho organického kroku 4 minutes Next Důvod, proč chcete tekuté ZLATO ve své péči o pleť & vlasy – Královna květin InaEssentials

Víme, jak je důležité cítit se dobře ve vlastní kůži! A take víme, jak těžké je, když vám život zkříží seborea.

Seborea a seboroická dermatitida jsou kožní onemocnění, která narušují normální funkci mazových žláz kůže. Mezi příznaky se řadí mastné vlasy, odlupování pokožky hlavy, lupy, záněty a další. Tyto stavy způsobují svědění vlasové pokožky a nelíbivý vzhled vlasů a my se pak cítíme nepříjemně.

Lupy a seborea jsou problémy, kterými jste si možná prošli, možná jste s nimi vedli dlouhý, únavný a těžký boj a možná jste se obrátili i na lékaře a specializované léky. Bohužel všechny léky, šampony, séra a doplňky stravy nabízejí dočasné řešení, které léčí symptomy, nikoli primární zdroj problému.

My v InaEssentials víme, že přírodní ingredience v bio produktech jsou ty, které nabízejí řešení každého problému, protože příroda je opravdu štědrá, pokud jde o bylinky a jejich léčivé vlastnosti.

 

Organická šalvějová voda

 

 Podívejte se na produkt ZDE.

Šalvěj je jednou z tajných zbraní přírody při potížích se seboreou, seboroickou dermatitidou a lupy. Naše organická šalvějová voda má úžasné vlastnosti, které jsou účinné proti lupům a seboree. Díky tomu, že naše rostliny pěstujeme zcela ekologickým způsobem a produkty vytváříme primární destilací čerstvých rostlin, si naše vody zachovávají maximum svých léčivých vlastností.

Šalvěj je mimořádně vhodná na péči o vlasy a pokožku hlavy – je extrémně bohatá na vitamíny A, B a C, draslík, vápník a další mikro a makro živiny. O jejích blahodárných účincích svědčí stovky našich spokojených zákazníků - navrací vlasům sílu a lesk, pomáhá snižovat tvorbu kožního mazu a tak zpomaluje maštění vlasové pokožky.

 

Kvalita organické šalvějové vody InaEssentials

Naši organickou šalvějovou vodu doporučujeme používat každý den. Stačí ji nastříkat ke kořínkům a jemně masírovat po dobu 1-2 minut. Voda nezanechává žádné nepříjemné aroma a do několika minut se vstřebá a následně začnou působit aktivní ingredience.

Při pravidelném používání naší šalvějové vody si užijete zlepšení stavu celé vlasové pokožky s dlouhodobým účinkem. Vitamíny a minerály v organické šalvějové vodě InaEssentials aktivně přispívají ke zklidnění pokožky hlavy. Sami uvidíte, že svědění okamžitě ustoupí a lupy budou brzy jen nepříjemnou vzpomínkou. Zarudnutí na pokožce zmizí a vy si všimnete, že vaše vlasové folikuly jsou silnější a silnější. Vaše vlasy budou krásné a hlavně zdravé.

 

Přírodní, bio, organická

To jsou jen některá slova, kterými můžeme popsat naši organickou šalvějovou vodu. V InaEssentials pracujeme mimořádně tvrdě, abychom vám mohli nabídnout pouze vysoce kvalitní, přírodní a čisté produkty, bez chemikálií, silikonů a bez jakýchkoliv dalších umělých přísad. Celý proces výroby děláme s láskou a s plnou pozorností – od zasazení semínek jednotlivých bylinek na naší bulharské půdě, přes pěstování a destilaci až po finální produkt, který nabízíme. Pečlivě zabalený v recyklovatelné láhvi, bez škodlivých nečistot a bez testování na zvířatech. Organická šalvějová voda od InaEssentials má zkrátka jednoduché a čisté složení. 

Snažíme se vám poskytnout okamžité a dlouhotrvající řešení vašeho stavu v jediném produktu. Protože každý si zaslouží zdravé a krásné vlasy! Nezapomínejte, že v přírodě je vše, co potřebujeme. A my to umíme používat – věřte nám a my vás nezklameme!

NYNÍ můžete VŠECHNY naše vody nakoupit s 20% slevou. Stačí použít kód:

SBlog20

Podívejte se na další produkty z našich organických polí, které vynikají svými léčivými vlastnostmi:  https://www.inaessentials.cz/

nebo

👇 klikněte sem 👇

 

📌 100% Garance vrácení peněz 📝
Od roku 2021 se řídíme heslem „zákazník má vždy pravdu“. To znamená, že pokud nejste spokojeni s produktem, vrátíme vám za něj peníze.

Cíl nad rámec zisku: Jak naše značka působí.

V InaEssentials věříme v odměňování komunit, které nás podpořily. Proto jsme hrdí na to, že můžeme členům menšinových skupin nabídnout pracovní příležitosti, podporovat jejich živobytí a zajistit jim lepší budoucnost. Výběrem našich bio produktů zlepšujete nejen své zdraví a krásu, ale pozitivně ovlivňujete i životy ostatních. Přidejte se k nám a pomozte udělat změnu ještě dnes.