květinové-hydroláty-InaEssentials

Věděli jste, že všechny naše květinové vody jsou hydroláty?

JAKÝ JE ROZDÍL MEZI OBYČEJNOU KVĚTINOVOU VODOU A HYDROLÁTEM?

Obyčejná květinová voda bývá směs vody a esenciálního oleje. Ve většině případů není olej rozpustný ve vodě, proto je nutné takové produkty ošetřit emulgátory nebo solubilizátory. Na základě toho ztrácejí produkty na účinnosti. Vě většině případů takové produkty obsahují také konzervační látky, které naší pleti také neprospívají.

Pokud chcete své pleti dopřát to nejlepší, rozhodně doporučujeme sáhnout po typu květinové vody, které se říká HYDROLÁT. Jedná se o květinovou vodu, která vzniká parní destilací čerstvých listů nebo květů dané rostliny.

Takto destilované vody obsahují molekuly silic, které jsou rozpustné ve vodě a obsahují tak velké množství aktivních a léčivých vlastností destilovaných bylin. Proto mají mnohem větší vliv a příznivý efekt na naši pokožku.

květinové-hydroláty-InaEssentials

Opravdu kvalitní hydroláty by neměly obsahovat žádné chemikálie a ani konzervanty. Možná si říkáte, jak je možné, že se nekazí, když neobsahují konzervanty… V případě hydrolátů InaEssentials je to jednoduché. Rostliny destilujeme speciální technologií, která zachytí i ty nejmenší nečistoty. Bylinný odvar utěsníme tak, aby vzduch následně nezpůsobil oxidaci produktu. Kromě toho naše bylinky sklízíme v ideální dobu jejich vegetace a tím zajišťujeme, že obsahují vysokou koncentraci přírodního esenciálního oleje.

Samozřejmě je důležité, abyste se na životnosti produktu bez konzervantů podíleli i vy. Důležité je lahvičky správně skladovat. To znamená nevystavovat je vysokým teplotám a přímému slunečnímu světlu. Ostatně, to nesvědčí žádné kosmetice.

Oproti běžným hydrolátům, které vznikají jako “sekundární” produkt při destilaci esenciálních olejů, hydroláty InaEssentials vznikají jako primární produkt destilovaných rostlin. To znamená, že z jedné várky rostlin nevyrábíme olej a až ze zbytku květinovou vodu, ale primárním a prvotním produktem destilace jsou naše hydroláty. A to znamená jediné – obsahují ještě větší množství aktivních a léčivých látek.

 

A JAK HYDROLÁTY SPRÁVNĚ POUŽÍVAT?

Kvalitní květinové hydroláty slouží jako čisté přírodní tonikum a obsahují řadu účinných látek, které byste jen těžko hledali i v té nejdražší kosmetice.

Dobré a účinné tonikum by mělo být součástí vaší každodenní péče o pleť. Tonikum by mělo být správně aplikováno na vyčištěnou pleť. Jejich úkolem je tonizovat – nebo jinak řečeno připravit pleť na další krok péče. Přípravek pleť dočišťuje, ale především ji zvláčňuje a hydratuje před aplikací séra nebo krému, které se tak díky vlastnostem tonika lépe vstřebávají. Toner také stahuje póry, rozjasňuje a sjednocuje tón pleti.

květinové-hydroláty-InaEssentials

A podle toho, jaké tonikum si vyberete, plní i další funkci. V naší nabídce najdete hydroláty na různé kožní problémy - levandulový hydrolát na akné, heřmánkový na ekzémy, mátový na mastnou pleť atd. Mimo jiné máme hydroláty nejen na pokožku, ale také na vlasy. V InEssentials si zkrátka vybere každý.

 

Pokud si však nevíte s výběrem rady, kontaktujte prosím naši zákaznickou podporu. Rádi vám s výběrem pomůžeme: inaessentials.cesko@gmail.com
Dopřejte si kousek toho největšího luxusu za dostupné ceny v InaEssentials.

Cíl nad rámec zisku: Jak naše značka působí.

V InaEssentials věříme v odměňování komunit, které nás podpořily. Proto jsme hrdí na to, že můžeme členům menšinových skupin nabídnout pracovní příležitosti, podporovat jejich živobytí a zajistit jim lepší budoucnost. Výběrem našich bio produktů zlepšujete nejen své zdraví a krásu, ale pozitivně ovlivňujete i životy ostatních. Přidejte se k nám a pomozte udělat změnu ještě dnes.