Voda ze škumpy vlasaté - přírodní řešení proti krvácení z dásní a zápachu z úst

Voda ze škumpy vlasaté - přírodní řešení proti krvácení z dásní a zápachu z úst

 

InaEssentials je rodinný podnik z Bulharska, který se věnuje ekologickému zemědělství od roku 2000. Své přírodní produkty však začal pro veřejnost nabízet až v roce 2019. Zakladatelka značky Veselina Ralcheva získala v roce 2019 ocenění Ekologický farmář roku a postupně se svými 3 dětmi vytvořila z malého obchodu online obchod, který momentálně funguje v 21 zemích Evropy.

PŘÍBĚH ZNAČKY INAESSENTIALS

V únoru 2019 jsme na Facebook bulharské stránky zveřejnili naši první reklamu na levandulovou vodu bez větších očekávání, ale po týdnu se začaly objevovat první pozitivní komentáře, které neustále přibývaly. Díky doporučením, se o našich přírodních produktech začalo dozvídat stále více lidí. Levandulová voda patří mezi nejoblíbenější z našich produktů v Bulharsku a je známým produktem i v Anglii, Německu, Rakousku, Česku, na Slovensku či v Rumunsku, a také díky ní se zrodil náš nový produkt - voda ze ruje vlasaté.

Podívejte se na produkt zde

PŘÍRODNÍ VODA ZE ŠKUMPY VLASATÉ

Díky velkému zájmu o naše produkty se nám podařilo získat peníze na vývoj nové vody z ruje vlasaté. Nikde ve světě se neprodukuje kvůli náročnému procesu výroby. Květiny je třeba sbírat ručně a jejich zpracování je namáhavé, ale díky našim skvělým zaměstnancům, kteří jsou součástí rodiny InaEssentials, se nám to podařilo. Na sběru a výrobě vody se podílelo přes 40 rodin spolu s mým synem Vasilem a manželem Nikolajem.

Během toho, jak jsme vyráběli vodu, měl můj syn Vasil problém s krvácením dásní. Od prvního použití vody se cítil lépe, až jeho problém po týdnu zcela zmizel. Potom jsme vodu nabídli našim známým, kteří byli nadmíru spokojeni, a tak jsme se rozhodli spustit její prodej pro veřejnost.

Prohlédněte si nejvýhodnější nabídku s tímto produktem ZDE
RUJ VLASATÁ

V listopadu 2019 jsme vyprodukovali vodu z ruje vlasaté, kterou jsme začali na prodej nabízet v červenci 2020 - rozhodli jsme se, že pokud bude mít úspěch, budeme pokračovat v její výrobě. Ve zkratce - do října byla vyprodána a v prodejích "předběhla" i nejúspěšnější levandulovou vodu. Na naší stránce se začaly objevovat pozitivní recenze:

ÚSTNÍ VODA, KTERÁ OPRAVDU FUNGUJE!

Konečně nadešel čas, kdy se nám podařilo vyrobit takové množství přírodní vody, které bude dostačující pro celý trh. Ruj je jednou z rostlin, která má silný antibakteriální účinek. Nepůsobí jako antibiotika, které problém řeší jen dočasně, ale nabízí trvalé řešení problémů. Voda se vyrábí destilací a nebarví zuby.

1 kloktání pár ml vody večer před spaním je dostačující. Nejlepší je však vyzkoušet vodu a přesvědčit se o tom. Pokud s produktem nebudete spokojeni, vrátíme Vám zpět peníze.

Na nákup vody pro Vás máme slevový kód na 10%: skumpa10

Cíl nad rámec zisku: Jak naše značka působí.

V InaEssentials věříme v odměňování komunit, které nás podpořily. Proto jsme hrdí na to, že můžeme členům menšinových skupin nabídnout pracovní příležitosti, podporovat jejich živobytí a zajistit jim lepší budoucnost. Výběrem našich bio produktů zlepšujete nejen své zdraví a krásu, ale pozitivně ovlivňujete i životy ostatních. Přidejte se k nám a pomozte udělat změnu ještě dnes.