Prirodni-koprivovy-sampon-proti-vypadavani-vlasu

ZAPOMEŇTE na vypadávání vlasů s InaEssentials

Pojďme si promluvit o vlasech

Pro většinu lidí jsou vlasy důležitou součástí jejich identity a my musíme souhlasit. Pokud jde o naše tělo a vzhled, tak samozřejmě záleží i na jiných částech, ale vlasy jednoznačně řadíme na pomyslný vrchol. Chceme, aby byly zdravé, lesklé a objemné. InaEssentials pro vás má produkt, který vám zajistí dokonalou hřívu.

Přírodní kopřivový šampon InaEssentials

Přírodní kopřivový šampon je z 99% vyroben z čistě přírodních a certifikovaných ingrediencí. Kombinace kopřivového extraktu, organického meduňkového oleje, organického mátového oleje a arganového oleje, posiluje vlasy, stimuluje jejich růst a působí proti vypadávání vlasů. Šampon je obohacený o vitamíny A, E, B3, D-Panthenol, sójové a pšeničné proteiny, které vyživují a stimulují pokožku hlavy. Šampon jemně čistí a zároveň posiluje strukturu vlasů, které jsou pak svěží a zdravé. 

Podívejte se na produkt ZDE.

Prirodni-koprivovy-sampon-proti-vypadavani-vlasu

Proti vypadávání vlasů

Přírodní kopřivový šampon InaEssentials revitalizuje vlasy od kořínků po konečky a předchází vypadávání vlasů. Posiluje vlasy, dodává jim vitalitu a lesk a stimuluje jejich růst.

✔️ Pro normální a oslabené vlasy

✔️ Bez parabenů

✔️ Bez sulfátů

✔️ Bez umělých vůní

✔️ Bez umělých barviv

✔️ 100% radost 

Co způsobuje vypadávání?

Rodinná anamnéza (dědičnost) - nejčastější příčinou vypadávání vlasů je dědičný stav, ke kterému dochází se stárnutím.

Hormonální změny a zdravotní stav - různé stavy mohou způsobit vypadávání vlasů, včetně hormonálních změn v důsledku těhotenství, porodu, menopauzy a problémů se štítnou žlázou.

Léky a doplňky - vypadávání vlasů může být vedlejším účinkem některých léků, jako jsou léky používané při léčbě rakoviny, artritidy, deprese, srdečních problémů, dny a vysokého krevního tlaku.

Velmi stresující situace - mnoho lidí pociťuje řídnutí vlasů několik měsíců po fyzickém nebo emocionálním šoku.

Účesy - nadměrná úprava vlasů, jako je žehlení či kulmování nebo účesy, které vám vlasy příliš stahují, jako jsou copánky nebo drdoly, mohou způsobit vypadávání vlasů.

 

100% efektivním ŘEŠENÍM je snadná a PŘÍRODNÍ péče

Vyměňte svůj konvenční šampon plný aditiv a konzervantů za naši tajnou zbraň- Přírodní kopřivový šampon vám GARANTUJE úspěch!

Proč je náš šampon tou správnou volnou? Zažijte to na vlastní kůži…

Naše šampony neumyjí pouze vaše vlasy, ale dokážou "umýt" i vaše potíže!

Přestaňte experimentovat ještě dnes, vaše vlasy si zaslouží tu nejlepší péči. Nyní si ji můžete dopřát s úžasnými SLEVAMI až 40% na jednotlivé vlasové produkty či balíčky.

Nyní máme v nabídce 5 různých vlasových balíčků, které si ZAMILUJETE! Tak si pospěšte, ať na vás nějaký zbyde. 

Pokud potřebujete poradit s výběre, , neváhejte nás kontaktovat: inaessentials.cesko@gmail.com

100% garance vrácení peněz
Od roku 2021 se řídíme heslem "zákazník má vždy pravdu". To znamená, že pokud nebudete s produktem spokojení, vrátíme vám peníze, anebo zašleme jiný produkt zdarma.

 

Cíl nad rámec zisku: Jak naše značka působí.

V InaEssentials věříme v odměňování komunit, které nás podpořily. Proto jsme hrdí na to, že můžeme členům menšinových skupin nabídnout pracovní příležitosti, podporovat jejich živobytí a zajistit jim lepší budoucnost. Výběrem našich bio produktů zlepšujete nejen své zdraví a krásu, ale pozitivně ovlivňujete i životy ostatních. Přidejte se k nám a pomozte udělat změnu ještě dnes.