zpatky-do-skoly-s-InaEssentials

Zpátky do školy s InaEssentials

Začátek nového školního roku nebo nové práce se pomalu blíží a tak je naprostou nezbytností dopřát své pokožce a svým vlasům kvalitní péči. Je přeci příjemné začít nové povinnosti se svěží a zdravou pokožkou. InaEssentials je tu pro vás a pomůže vám s výběrem vhodných produktů.

Naše přírodní produkty vám ukáží, jak důležité je složení produktů a jak si pečlivě vybrat produkt, který vaše pokožka zrovna potřebuje. V dnešním článku vám přiblížíme benefity přírodní kosmetiky a ukážeme vám, které produkty byste měli do své rutiny určitě zařadit. 

100% přírodní kosmetika, kterou vám doporučujeme vyzkoušet

zpatky-do-skoly-s-InaEssentials

O vaše vlasy se nejlépe postará náš Přírodní růžový šampon. Je vyroben z čistě přírodních a certifikovaných ingrediencí. Kombinace organického růžového, arganového, macadamiového a babasového oleje, vlasy revitalizuje, hydratuje, uhlazuje a posiluje. Minimalizuje jejich lámání a padání. Šampon je obohacený o vitamíny A, E, D, Panthenol, také o extrakt z vinné révy. Tyto složky vyživují pokožku hlavy, jemně čistí a regenerují. Vlasy jsou tak svěží a zdravé. A nezapomeňte, že když začnete s používáním přírodního šamponu, vaše vlasy si potřebují zvyknou na změnu a výsledky budou viditelné za 2-3 týdny.

Organická růžová voda je skvělá na čištění a hydrataci pleti a je vhodná pro každou pleť. Stimuluje regeneraci epidermálních buněk a působí tak proti stárnutí pleti. Je také skvělých pomocníkem na suchou a vyčerpanou pokožku. Tuto vodu doporučujeme používat v kombinaci s naším hydratačním růžovým krémem, který znásobí efekt aktivních ingrediencí.

Náš 100% přírodní levandulový krém na ruce obsahuje kvalitní ingredience, které hloubkově hydratují pokožku. Jemná konzistence levandulového krému regeneruje a posiluje ochrannou bariéru pokožky. Speciální kombinace organického levandulového oleje a levandulové vody, 100% přírodních triglyceridů, meruňkového oleje a vitamínů reguluje rovnováhu pH, zlepšuje a obnovuje přirozenou pružnost a hladkost pokožky. Pro nadcházejí podzimní období je to za nás must-have číslo 1!

Voda z ruje vlasaté slouží jako přírodní ústní voda, která by měla být součástí vaší ranní i večerní rutiny. Voda z ruje má vynikající účinek na záněty dásní, parodontitidu, odstraňuje bakterie, které způsobují hnilobu a velmi rychle se vyrovnává s afty a opary. Ideální pomocník pro svěží ranní dech.

zpatky-do-skoly-s-InaEssentials

Proč používat přírodní produkty?

Kromě již zmíněných účinků jednotlivých produktů je důležité říci, že hlavním benefitem přírodní kosmetiky je to, že neškodí našemu zdraví, ale ani zdraví naší planety. Kůže je největším orgánem našeho těla a vstřebává vše, co na ni aplikujeme. Proto je důležité vyvarovat se zbytečné chemii a pečovat o své tělo tou nejpřirozenější cestou.

Přírodní kosmetika dokonce funguje lépe, než ta konvenční, protože obsahuje mnoho aktivních látek přírodního původu. Produkty InaEssentials jsou navíc cenově dostupné a mají širokou nabídku produktů pro péči o celé tělo a pro každý typ pokožky.

Vyberte si své nové produkty, které vás budou provázet každý den během vašich nových povinností a dobrodružství. 

Pokud si nevíte rady s výběrem, neváhejte se na nás obrátit: inaessentials.cesko@gmail.com

 

 100% garance vrácení peněz

Od roku 2021 se řídíme heslem "zákazník má vždy pravdu". To znamená, že pokud nebudete s produktem spokojení, vrátíme vám peníze, anebo zašleme jiný produkt zdarma.

 

 

Cíl nad rámec zisku: Jak naše značka působí.

V InaEssentials věříme v odměňování komunit, které nás podpořily. Proto jsme hrdí na to, že můžeme členům menšinových skupin nabídnout pracovní příležitosti, podporovat jejich živobytí a zajistit jim lepší budoucnost. Výběrem našich bio produktů zlepšujete nejen své zdraví a krásu, ale pozitivně ovlivňujete i životy ostatních. Přidejte se k nám a pomozte udělat změnu ještě dnes.