Jak malý rodinný podnik pomáhá s léčbou ekzému

Jak malý rodinný podnik pomáhá s léčbou ekzému

Ekzém

Ekzém je problém, který trápí lidi v každém věku. Velké firmy nabízejí řešení, některá jsou dražší, některá jsou levnější, ale jedno mají společné - nevyřeší váš problém dlouhodobě. V červenci roku 2021 jsme poslali naši heřmánkovou vodu našim přátelům a příbuzným, které trápily kožní problémy. Po čase nám začali volat a děkovat. Heřmánková voda jim pomohla. V ten moment jsme se rozhodli uvést tento produkt na trh. 

Je skvělé dnes vidět, jak se naše neznámá heřmánková voda zařadila mezi nejprodávanější produkty a taky mezi ty nejefektivnější, které pomáhají lidem s ekzémem v České republice, ale i v dalších zemích Evropy.

Heřmánková voda se postupně stala velmi oblíbenou u maminek, které ji začaly používat na svá miminka, které trápil ekzém. Ukázalo se, že ekzém trápí spoustu miminek a žádné produkty jim nepomáhají. Vzhledem k citlivosti dětské pokožky nelze použít jakýkoliv produkt.

Náš nejoblíbenější příběh je od zákaznice z České republiky. Její malý syn měl ekzém na nožičkách a nic mu nepomáhalo. Poté narazila na náš e-shop a objevila heřmánkovou vodu. Už po pár dnech viděla velké zlepšení a za nedlouhou ekzém zmizel úplně.

Podívejte se na produkt ZDE

Před a po:

Prohlédněte si nejvýhodnější nabídku s tímto produktem ZDE

Časem jsme prodali  víc jak 10 000 vod a neobdrželi jsme ani jednu stížnost. I přes to jsme se rozhodli udělat další krok a to ten, že jsme začali našim zákazníkům garantovat 100% vrácení peněz nebo nový produkt zdarma v případě nespokojenosti. Umožňujeme tak nakoupit každému bez riskování.

Den co den odpovídáme na všechny komentáře, zprávy a emaily našich zákazníků a věříme, že se nám daří poskytovat ten nejlepší zákaznický servis. I když to zabere mnoho času, věříme, že je to důležitou součástí naší firmy a ukazuje to našim zákazníkům, že nám na nich opravdu záleží. K dnešnímu dni máme více než 10000 pozitivních komentářů na naše výrobky.

CO JE NA NAŠICH PRODUKTECH UNIKÁTNÍ?

To, co nás odlišuje od ostatních je to, že se o naše pole staráme zcela jiným způsobem. Pole neošetřujeme žádnými chemickými prostředky. Vytváříme si vlastní přírodní odvar, jehož hlavní složkou je kopřiva, kterou sami nasbíráme. Díky tomu jsou naše výrobky opravdu organické. Náš odvar zachovává v bylinách všechny účinné složky a nezanechává v nich nic špatného.

 Nezaměřujeme se na obrat, ale na spokojenost a loajalitu zákazníků. Začali jsme tímto myšlením a budeme se řídit touto filozofií i nadále. Pokud chcete vyzkoušet heřmánkovou organickou vodu, můžete ji objednat ZDE.

O NÁS

Jsme rodinný podnik zabývající se organickým farmářstvím od roku 2000. Začali jsme jako amatéři, ale s obrovským nadšením. A i když je náš podnik již úspěšný a od začátku jsme se velmi posunuli, snažíme se být stále lepší a lepší. Největší krok jsme udělali v únoru 2019, kdy jsme se rozhodli uvést naše produkty na náš lokální bulharský trh.

Poté jsme se rozhodli uvést naše produkty také na on-line trh.

Začali jsme bez velkého očekávání. Náš syn e-shop vytvořil během toho, co studoval marketing a reklamu na univerzitě ve Velké Británii. Rozhodl se také vytvořit a otestovat reklamu na Facebooku. Nejprve reklama nepřinesla žádný efekt. Utratili jsme mnoho peněz a měli jsme tak 1-2 objednávky denně. Všechno se změnilo po týdnu, kdy se pod reklamou začaly objevovat pozitivní komentáře.

Po měsíci měla naše reklama více než 20 pozitivních komentářů, které měly velmi pozitivní efekt. Rozhodli jsme se spustit další 2 reklamy. Objevily se další pozitivní komentáře. Díky komentářům jsme si všimli, že tehdy náš první produkt - levandulovou vodu kupují nejen teenageři, ale lidé z různých věkových kategorií.

Rozhodli jsme se udělat mnoho změn. Dospěli jsme do bodu, kdy jsme každý den prodali 30 lahviček. V té době jsme všechny lahvičky plnili manuálně. Rozhodli jsme se si pořídit plnící stroj a také stroj na etikety. O měsíc později jsme si pronajali malé místo pro naši práci a chvíli poté jsme měli první 2 zaměstnance, kteří nám pomáhali s e-shopem.

Momentálně spolupracujeme s logistickým centrem na Slovensku. Všechny objednávky doručujeme v rozmezí 24-48 hodin prostřednictvím PPL.
 
Máme pro Vás také 20% slevu na první objednávku. Slevový kód je ina20

Můžete se také podívat i na další přírodní produkty z naší rodinné farmy.   

👇 Klikněte 👇

Cíl nad rámec zisku: Jak naše značka působí.

V InaEssentials věříme v odměňování komunit, které nás podpořily. Proto jsme hrdí na to, že můžeme členům menšinových skupin nabídnout pracovní příležitosti, podporovat jejich živobytí a zajistit jim lepší budoucnost. Výběrem našich bio produktů zlepšujete nejen své zdraví a krásu, ale pozitivně ovlivňujete i životy ostatních. Přidejte se k nám a pomozte udělat změnu ještě dnes.