akné a černé tečky

Černý kód. Zbavte se černých teček a akné s Hydrobioticem – levandule & máta v kombinaci s černou Maskinou

HYDROLINA - Organická voda, hydrosol a hydrolát Reading Černý kód. Zbavte se černých teček a akné s Hydrobioticem – levandule & máta v kombinaci s černou Maskinou 6 minutes Next Odpověď přírody na AKNÉ: Organická levandulová Hydrolina

Zločin proti černým tečkám.

Mohli bychom říct, že je to taková dvojice Sherlock Holmes a Dr. Watson, akorát ze světa péče o pleť. Je to duo, které dokáže vyřešit kožní problémy. Ohromí vás výsledky a donutí vás přemýšlet nad tím, jaktože jste o nich nevěděli už dřív. Seznamte se s naším duem, které vám pomůže s akné, mastnou pletí a černými tečkami - Hydrobiotic levandule & máta + černá Maskina od InaEssentials!

V následujících řádcích se vydáme po stopě tohoto duo a společně odhalíme jejich tajemství!

 

péče o pleť

 

Zařazení Hydrobiotiku do denní rutiny pomáhá uržovat zdravou mikroflóru pleti a snížit tam výskyt akné.

Hydrobiotic levandule & máta

Hydrobiotic – levandule & máta

Toto jedinečné složení je dokonalou kombinací pro jakýkoli typ pleti, zejména pro ty, které mají sklon k rychlé tvorbě mazu, akné a černým tečkám. Přírodní kombinace bio levandulové vody/Hydroliny, bio mátové vody/Hydroliny a speciálně vybraný postbiotický komplex je skutečným pomocníkem pro problematickou pleť. Již po několika aplikacích pocítíte hloubkovou hydrataci a vaše pleť bude viditelně zdravější. Více o Hydrobioticu - levandule & máta si můžete přečíst zde.

Kaolin – "bílý jíl" neboli klíč k výjimečné pleti.

acne and blac heads

 

Černá Maskina

Zajímalo by vás, jestli by mohl být účinek Hydrobioticu ještě silnější? Ano, mohl. Doplňte tento unikátní Hydrobiotic naší černou Maskinou a získáte neporazitelné duo!
O co se jedná? Maskina je vysoce účinná přírodní černá pleťová maska s kaolinem, aktivním uhlím, levandulí a niacinamidem. Aktivně bojuje s mastnotou a odolným akné tím, že poskytuje hloubkové čištění a zbavuje pleť černých teček. Černá Maskina je speciálně navržena tak, aby doplňovala náš Hydrobiotic – levandule & máta. Seznamte se s jeho přírodními složkami:

pleťová maska s kaolinem
  •  Základem černé Maskiny je kaolin (bílý jíl). Skládá se z mnoha minerálů a vitamínů, které jemně exfoliují plet. Hořčík podporuje tvorbu kolagenu, který udržuje správnou úroveň hydratace pleti a pomáhá vyhladit jemné vrásky. Řada minerálů a prvků ve složení kaolinu příznivě přispívá k regulaci kožního mazu a nadměrného maštění pleti a regeneraci buněk. Také pomáhá eliminovat jizvičky, redukuje akné a má pozitivní vliv na celkový stav pleti.

 

  • Další složkou je levandule, která roste na nekonečných organických fialových polí naší rodiny, je to naše bylina č. 1!  Levandule je dokonalý lék na problematickou pleť, černé tečky a všeobecné nedokonalosti.
  • Černé kouzlo – aktivní sopečné uhlí rostlinného původu. Pomůže vám říct „Sbohem mastná pleti, akné a černé tečky!“. Jeho účinné vlastnosti uvolňují póry a redukují zarudnutí, takže vaše pleť bude mít zářivý a zdravý vzhled. Také dodává naší Maskině její elegantní černou barvu.
  • V neposlední řadě naše tajná zbraň – Niacinamid! Jeho silné aktivní vlastnosti jsou v kosmetickém průmyslu velmi dobře známé, takže jsme ho nemohli jen tak přehlédnout. Niacinamid reguluje kožní maz, stahuje póry, zklidňuje zarudlá, problematická, bolestivá a zanícená místa a pomáhá trvale eliminovat akné.

 

Jak to, že společně tyto složky tak dobře fungují?

Speciálně vybrané ingredience našeho Hydrobioticu – levandule & máta se spolu s černou Maskinou kombinují tím nejlepším způsobem. Pomohou Vám vrátit sebevědomí a sebeúctu a zároveň Vám dovolí si užívat zdravou a zářivě vypadající pleť!

Možná vás zajímá, proč je černá Maskina dokonalým partnerem pro Hydrobiotic – levandule & máta?

Vasil Ralchev drží černou Maskina a Hydrobiotic – levandule a máta

Tajemství je v kombinaci!

Které ingredience uvolní a hloubkově vyčistí vaše póry?

Aktivní uhlí a kaolin v černé Maskině, květ levandule v Hydrobioticu a černé Maskině a postbiotický komplex v Hydrobioticu odvedou všechnu špinavou práci.

Které ingredience stáhnou póry a zabrání opětovnému výskytu nedokonalostí?

Levandule, máta a niacinamid v černé Maskině se postarají o stažení pórů a zabrání jejich opětovnému ucpání. Vaše pokožka tak bude dlouho vypadat zdravě. Zklidní také zarudnutí problematických míst pleti a vymaže nepříjemné jizvičky po akné a staré nedokonalosti.

Které ingredience vám dodají potřebnou hydrataci a pocit zdravé pleti?

Levandulová voda – Hydrolina a postbiotický komplex v Hydrobioticu – levandule & máta hydratují a regulují pH pokožky, což je klíčový faktor pro krásnou a zdravou pokožku. Postbiotický komplex Lentimyrt se získává pečlivou fermentací rostlin pomocí inovativní technologie. Zlepšuje bariérovou funkci pokožky na různých úrovních tím, že vyrovnává kožní mikrobiotu – neškodí dobrým bakteriím na pokožce a aktivně bojuje proti špatným mikroorganismům. Lentimyrt tvoří hydrolipidický film – je to takový „bodyguard“ pokožky.

Garantujeme Vám, že tento produkt opravdu potřebujete! Udělejte první krok vstříc zdravější pokožce s InaEssentials.

Tady si můžete přečíst, jakou zkušenosti mají zákazníci, kteří již “černý kód” použili:

 
Nemůžeme se dočkat, až zjistíme, jak Vám produkty pomáhají! Můžete nám zanechat komentář pod článkem, budeme vám moc vděční!

Chtěli bychom, abyste se na procesu podíleli.

domácí jílová maska
Proč jsme vytvořili Maskinu jako prášek? Protože jsme chtěli, abyste si užili skutečné potěšení při přípravě něčeho skvělého pro svou pleť!

Souhlasíme s tím, že je mnohem snazší získat hotový výrobek, ale není zábavnější si vyrobit Maskinu doma? Darujte své pleti zdraví. Vše, co musíte udělat, je smíchat vhodné množství Hydrobioticu, černé Maskiny a užít si ten okamžik.

oily skin
Možná přemýšlíte, jak dosáhnout té správné konzistence.
Najděte si takovou, která vám vyhovuje – další výhoda naší Maskiny. Doporučujeme, aby směs nebyla příliš tekutá, aby se snadno nanášela. Experimentujte! Nechte Maskinu na pleti působit 7-15 minut. Opláchněte lehkými masážními pohyby teplou vodou a nakonec studenou vodou (pro uzavření pórů) a poté nezapomeňte pokožku hydratovat naším Hydrobioticem.
Chcete-li aktivovat svůj ČERNÝ KÓD na 10% SLEVU, stačí zkopírovat tento kód „BLACK10“ a použít jej při další objednávce. Nemůžeme se dočkat, až se setkáte s tímto účinným duem proti černým tečkám, akné a mastné pleti!
Objednat můžete zde!
Navštivte náš e-shop kliknutím na červené tlačítko:
 

📌 100% garance vrácení peněz 📝
Od roku 2021 se řídíme heslem "zákazník má vždy pravdu". To znamená, že pokud nebudete s produktem spokojení, vrátíme vám peníze, anebo zašleme jiný produkt zdarma.
InaEssentials-Family

Cíl nad rámec zisku: Jak naše značka působí.

V InaEssentials věříme v odměňování komunit, které nás podpořily. Proto jsme hrdí na to, že můžeme členům menšinových skupin nabídnout pracovní příležitosti, podporovat jejich živobytí a zajistit jim lepší budoucnost. Výběrem našich bio produktů zlepšujete nejen své zdraví a krásu, ale pozitivně ovlivňujete i životy ostatních. Přidejte se k nám a pomozte udělat změnu ještě dnes.