Řekněte sbohem HYPERPIGMENTACI díky jedinému přírodnímu produktu s obsahem SPF – Tajemství InaEssentials

Řekněte sbohem HYPERPIGMENTACI díky jedinému přírodnímu produktu s obsahem SPF – Tajemství InaEssentials

POSTBIOTIKA – NEJNOVĚJŠÍ TREND V PÉČI O PLEŤ A PROČ HO POTŘEBUJETE Reading Řekněte sbohem HYPERPIGMENTACI díky jedinému přírodnímu produktu s obsahem SPF – Tajemství InaEssentials 4 minutes Next Proč je tento přírodní produkt na LUPÉNKU tak skvěle hodnocen? Dopřejte si to nejlepší a posuďte sami!
Ina-Essentials-Organicka-Voda-z-Jedle-belokore


InaEssentials je rodinná firma s láskou k přírodě, ale ještě větší láskou ke každému, kdo podporuje naše podnikání. Naší rodině také záleží na každém našem zaměstnanci v terénu. Určitě si dokážete představit, že práce na polích a udržování naší krásné úrody je těžký úkol, zvláště během horkých letních dnů. A tak vznikla otázka – jak bychom mohli ochránit pokožku našich zaměstnanců? Představujeme vám naši tajnou zbraň – BIO VODU Z JEDLE BĚLOKORÉ! A to je to, co vám nabízíme – ověřený a schválený top produkt.

Ve vzduchu je dobrá nálada a na naši kůži dopadají teplé sluneční paprsky. To znamená jediné – léto je oficiálně tady! I když pravděpodobně plánujete strávit teplé a příjemné dny na slunci, neměli byste zapomínat, že UV paprsky jsou také velkým nepřítelem krásné a zdravé pleti. Dlouhodobé slunění je jedním z hlavních faktorů, které mohou způsobit nadměrnou pigmentaci kůže…

Pokud se chcete dozvědět, co je hyperpigmentace a jak chránit svou pokožku, věnujte pozornost tomuto článku. Připravili jsme pro vás několik praktických tipů, které můžete začít aplikovat ještě dnes.

Co je to nadměrná pigmentace kůže?

Nadměrná pigmentace kůže, známá také jako hyperpigmentace, je kožní onemocnění charakterizované výskytem skvrn v různých odstínech na obličeji a dalších částech těla. Hlavním důvodem vzniku těchto skvrn je nadměrná produkce melaninu. Jak si možná pamatujete z hodin biologie, melanin je pigment zodpovědný za zbarvení kůže.

Tento stav se vyskytuje jak u mužů, tak u žen. Hyperpigmentaci mohou způsobit různé faktory, jedním z nich je nadměrné slunění. Také skvrny na exponovaných místech pokožky mohou někdy způsobit to, že se cítíme nepříjemně a dokonce mohou ovlivnit naše sebevědomí. Bohužel, jakmile se skvrny objeví, mohou být i trvalé.

Jak zabránit nadměrné pigmentaci pokožky během léta?

Je dobré s prevencí začít ještě předtím, než se vám na kůži skvrny objeví. Zde je několik doporučení od našeho týmu InaEssentials.

Omezte čas strávený na slunci

Prvním preventivním opatřením, které můžete udělat, je snížit počet hodin strávených na slunci. Odborníci radí vyhýbat se opalování nebo procházkám v hodinách, kdy je slunce nejsilnější – mezi 12. a 4. hodinou odpoledne. Když budete venku, určitě nezapomeňte na vhodnou čepici a sluneční brýle.

Vyzkoušejte naši 100% organickou vodu z jedle bílé

Pro každého, kdo hledá přirozený způsob, jak se vypořádat s hyperpigmentací, náš rodinný podnik nabízí organickou vodu z jedle bělokoré – schválenou tisíci spokojenými zákazníky. InaEssentials se léta snaží používat přírodní ingredience, které zároveň nabízejí účinná řešení, která lidem pomáhají překonat řadu zdravotních problémů a take získat zpět sebevědomí.

Všechno začalo tak, jak jsme již zmínili – naším primárním cílem bylo ochránit naše tvrdě pracující zaměstnance na polích. Výsledky byly tak působivé, že jsme tomu nemohli sami uvěřit! Díky mnohým testům se nám podařilo prokázat, že 76% lidí zaznamená snížení hyperpigmentace během pouhých dvou týdnů používání. U přírodní kosmetiky je to však dost individuální, ale pro maximální efekt doporučujeme přípravek aplikovat  2-3x denně. Poté již není nutné vodu smývat.

Organická voda z jedle bělokoré od InaEssentials obsahuje 100% přírodní složky, které podporují regeneraci pokožky a udržují její rovnováhu. Podařilo se nám prokázat, že tento produkt redukuje skvrny s různými barevnými odstíny na pokožce a zanechává jen zářivou pleť s rovnoměrným odstínem. Mezi její výhody patří také redukce kožního mazu a vyrovnání mastné pleti. Skvělé je také to, že voda z jedle bělokoré o pokožku pečuje velmi jemně. Neobsahuje agresivní chemikálie, ale pouze přírodní složky, díky čemuž je vhodná i pro osoby s citlivou pokožkou. Můžete si ji objednat z našeho internetového obchodu ve výhodném 200 ml balení!

Ina-Essentials-Voda-z-Jedle-Belokore

 

Denně používejte opalovací krém

Naší poslední radou je používat pravidelně opalovací krém – a nejlepší volbou pro přirozenou péči o pleť je náš pleťový růžový krém s SPF 30. Zvláště pokud má vaše pleť sklony k hyperpigmentaci, je dobré nanášet opalovací kréme denně. Krém byste měli aplikovat opakovaně každé 2-3 hodiny.

Ať už se chystáte kamkoli, 100% organická VODA Z JEDLE BĚLOKORÉ bude vaším věrným a užitečným cestovním partnerem. Neváhejte a KUPTE si tento produkt, než vyrazíte na vysněnou letní dovolenou.

Získejte InaEssentials organickou vodu z jedle bělokoré nyní se speciální letní slevou 20%. Stačí jednoduše použít následující kód:

 

SUMMEROFF

 

OBJEDNEJTE NYNÍ!

📌 100% garance vrácení peněz 📝
Od roku 2021 se řídíme heslem "zákazník má vždycky pravdu". To znamená, že pokud nebudete s produktem spokojení, vrátíme vám peníze, anebo zašleme jiný produkt.

Cíl nad rámec zisku: Jak naše značka působí.

V InaEssentials věříme v odměňování komunit, které nás podpořily. Proto jsme hrdí na to, že můžeme členům menšinových skupin nabídnout pracovní příležitosti, podporovat jejich živobytí a zajistit jim lepší budoucnost. Výběrem našich bio produktů zlepšujete nejen své zdraví a krásu, ale pozitivně ovlivňujete i životy ostatních. Přidejte se k nám a pomozte udělat změnu ještě dnes.