Jak malý rodinný podnik pomáhá s akné, lupy a krvácejícími dásněmi pomocí přírody

Jak malý rodinný podnik pomáhá s akné, lupy a krvácejícími dásněmi pomocí přírody

Již více než 200 000 spokojených zákazníků vyzkoušelo naše přírodní produkty. Zakladatelkou neustále se rozšiřující firmy InaEssentials je Veselina Ralcheva, která je také držitelkou ocenění Ekologický farmář roku 2019. InaEssentials působí ve 21 zemích Evropy.

Veselina se spolu s manželem začala věnovat ekologickému zemědělství v roce 2000 - tehdy nebyla tato činnost téměř vůbec rozšířená. Jejich cílem bylo nabízet produkty a potraviny bez využití chemikálií. Veselina spolu s manželem pokračovala i přes náročné období, a vedle vedení firmy vychovala tři děti, které jsou součástí jejich podniku. Vasil spravuje stránky a reklamy, Elena je zodpovědná za komunikaci se zákazníky na Facebooku a Marie má na starosti objednávky. Každý člen rodiny velmi zodpovědně a přátelsky spolupracuje s dalšími členy InaEssentials, jimiž jsou rodilí mluvčí z každé země, ve které InaEssentials působí. Tímto způsobem firma dokáže zajistit co nejpříjemnější a nejpohodlnější zákaznický servis a správu sítí pro všechny zákazníky. 

Léčivé vody Veseliny a značka InaEssentials

Veselina se po dlouhých výzkumech a testech rozhodla založit v roce 2019 značku InaEssentials. Značka přírodní kosmetiky, která pomáhá lidem při péči o pleť.

Nejčtenějším blogem léta se v Česku stal "Jak malý rodinný podnik vyřešil problém s AKNÉ u více než 20 000 teenagerů", který má již více než 1 000 000 shlédnutí.

 

Organická levandulová voda proti akné, již začala firma prodávat jako svůj první produkt, se těší u zákazníků velké oblibě. 

 

Organická heřmánková voda na ekzém, podrážděnou pokožku a dermatitidu. Hlavní funkcí heřmánkové vody je pomoc při ekzému, vyrážkách, zarudnutí kůže, škrábancích a dermatitidě. Na rozdíl od všech druhů krémů a chemikálií, heřmánková voda přirozeně čistí a ničí mikroorganismy odpovědné za výskyt ekzému, utlumuje zánět a zklidňuje podráždění.

Organická voda z ruje vlasaté pro ústní hygienu a záněty dásní. Od okamžiku, kdy pomohla při krvácení dásní členovi naší rodiny, ji používáme v rodině všichni. A tisíce spokojených zákazníků a komentáře jsou jen dalším krokem k naší spokojenosti.

Organická meduňková voda na popáleniny, jizvy, zarudnutí a relaxaci. I když vodu z meduňky nevyrábíme ve velkém kvůli omezenému množství, je to květinová voda, která se stane oblíbenou u každého, kdo ji vyzkouší. Osobně ji považujeme za kosmetiku, která nemůže chybět v žádné domácnosti.

Organická růžová voda a její regenerační vlastnosti. Růžová voda je oblíbená u všech žen nad 35 let, protože vypíná pleť a regeneruje pokožku. Právě tato vlastnost je důvodem, proč každá kniha říká, že byla tajemstvím krásy Kleopatry 😊 I když tuto skutečnost nemůžeme ověřit, můžeme věřit stovkám žen, které nám píší, jak jsou s vodou spokojené…

Organická voda ze šalvěje proti lupům a seborei. Náš jeden z nejnovějších produktů, který má výborný účinek v boji proti lupům a seborei a na rozdíl od šamponů proti lupům má z dlouhodobého hlediska příznivější účinek. Dodá vlasům živiny, které potřebují a pomocí přírodní síly je oživí.

Máme také překvapení pro všechny nové zákazníky, kteří by chtěli vyzkoušet naše produkty, které jsou spolu s blogem inspirované i nejmladší členkou naší rodiny: Elenou.

Pro všechny nové zákazníky, kteří chtějí vyzkoušet naše produkty máme kód na 15% slevu z první objednávky: eli15

- Důležité: slevový kód nelze kombinovat s jinými slevami a lze jej použít pouze jednou na první objednávku.

- Slevu můžete využít zde: inaessentials.cz

 

Množství musí být jedna nebo více

📌100% garance vrácení peněz za produkt🧾

Držíme se hesla "Vše pro zákazníka". To znamená, že pokud nejste spokojeni s výsledkem a účinky produktů, nabízíme vám vrácení peněz zpět :)

Cíl nad rámec zisku: Jak naše značka působí.

V InaEssentials věříme v odměňování komunit, které nás podpořily. Proto jsme hrdí na to, že můžeme členům menšinových skupin nabídnout pracovní příležitosti, podporovat jejich živobytí a zajistit jim lepší budoucnost. Výběrem našich bio produktů zlepšujete nejen své zdraví a krásu, ale pozitivně ovlivňujete i životy ostatních. Přidejte se k nám a pomozte udělat změnu ještě dnes.